Alba Autó Alkatrész webáruház
 
 Termék kategóriák
 Partner oldalaink
Karosszéria katalógus
Gyári autóalkatrészek
 Gyártók
 Akciós termékek
Lengőkar készlet 4db Alfa Romeo 147, 156, GT
Lengőkar készlet 4db Alfa Romeo 147, 156, GT
48.900Ft
42.499Ft
 Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
A webáruház kezelése
Általános Szerződési Feltételek
Vevőszolgálat
 
Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF)

Cégnév: Alba Autó Alkatrész Kft
A Cég székhelye: 8143 Sárszentmihály, Lomb u. 10. Postai címe: 8143 Sárszentmihály, Lomb u. 10.

Üzleteink:
- 8000 Székesfehérvár, Budai u. 304. (Telephely), Tel: +36-30-820-4604, mail: info@alkatreszdiszkont.hu, info@albaalkatresz.hu
Levelezési cím:
- 8000 Székesfehérvár, Budai u. 304.
Számlázási cím:
- 8000 Székesfehérvár, Budai u. 304.
Átvevő pont: 2143 Szigetszentmiklós, Csepeli u. 20. (M0-Szigetszentmiklósi csomópont)

A Cégjegyzék száma: 07-09-016621 Szfv.-i Törvényszék Cégbírósága
A Cég bankszáma: 12012008-01441075-00100009 (Raiffeisen Bank)
A Cég statisztikai számjele: 14794241-4531-113-07
A Cég adószáma: 14794241-2-07

Webtárhely szolgáltató: MediaCenter Kf, 0676575-023t www.mediacenter.hu. info@medicenter.hu

A szolgáltató: Alba Autó Alkatrész Kft. ( a továbbiakban: Szolgáltató) által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).
1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.alkatreszdiszkont.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus piactéren (a továbbiakban: Alba Autó Alkatrész Kft.) keresztül történik.
A szerződés magyar nyelven készült.

1.2. Az Alba Autó Alkatrész Kft. Webáruházban vagy Telefonon történő vásárlás (távértékesítés) elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.3. Az Alba Autó Alkatrész Kft. Webáruház szolgáltatásait minden magánszemély, valamint valamennyi, a Weboldalon szereplő termékek viszonteladásával foglalkozó jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.4. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a "Kosár tartalmának megrendelése" ikonra kattintás megerősítésével jön létre. A megkötött szerződés nem minődül írásban kötött szerződésnek.

1.5. Ügyfélszolgálat: Alba Autó Alkatrész Kft. Telefon: +36-30-820-4604 (hétfőtől péntekig: 9-17 óráig) mail: info@alkatreszdiszkont.hu

1.6. Az adatbeviteli hibákat, a regisztráció után van lehetőség kijavítani az admin felületen.

2. Regisztráció

2.1. A Főoldalon található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra.

2.2. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely - nem a Szolgáltatónak felróható - okból hozzáférhetővé válik.

3. A megrendelés

3.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni.

3.2. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, nettó ár + általános forgalmi adó bontásban. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A termékek mellett a bruttó fogyasztói ár jelenik meg.

3.3. A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

3.4. A megrendelést a Szolgáltató csak regisztrált Ügyféltől és csak akkor fogadja el, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. (Ha az Ügyfél valamely mezőt hibásan vagy hiányosan tölt ki, hibaüzenetet kap a Szolgáltatótól.) A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

3.5. Az Ügyfél a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

3.6. Szolgáltató az Ügyfél vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve az Ügyfél vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.

3.7 A webáruházban feltüntetett árak csak online vásárlás esetén érvényesek, a bolti vagy telefon való értékesítésnél eltérhetnek ettől, a telefon történő rendelés során ugyan azon jogok (grancia, elállás) illetik meg a vásárlót, mint ha a webshopban rendelte volna.
3.8 A rendelés állapotát az admin (belépés) felületen tudja nyomon követni ahol a következő állapotok vannak:
- rendelés alatt (még nincs feldolgozás alatt a rendelés)
- beszállítás alatt (a rendelés feldolgozásra került)
- futárnak átadva (a megrendelt terméket átadtuk a futár szolgálatnak, következő munkanap szállítják ki a terméket)
- személyesen átvehető
3.9 A rendelésnél a termék várható érkezése tájékoztató jellegűek, hibás, sérült, eltűnt terméket nem áll módunkban kiszállítani.
4.0 A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

Betétdíjas termékek

Mi is az a betétdíj? Amennyiben olyan terméket rendel, amihez betétdíj is társul úgy nem csak a termék kerül kiszámlázásra, ha nem a hozzá rendelt betétdíj is. A betétdíj természetesen jóváírásra kerül, amennyiben visszajuttatja hozzánk a tönkrement alkatrészt. Törött, hiányos, koszos alkatrészt nem áll módunkban jóváírni.

Féktárcsa, fékbetét

Webshopunkban a féktárcsa mindig darabra a fékbetét pedig szettként van feltüntetve. Tehát tárcsából tengelyenkét két darabot, fékbetétből pedig egyet kell rendelni.

4. Szállítási és fizetési feltételek

4.1. A Weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben visszaigazolja és a raktáron lévő termékeket 15.00-ig beérkezett rendelés esetén másnap szállítja ki az Ügyfél által a megrendelés során jelzett szállítási címre. Amennyiben 15.00 után érkezik be rendelés úgy az átcsúszik a következő munkanapra.

4.2. Szolgáltató szállító partnere (GLS) a megrendelt árut előre munkanapon reggel 8 és délután 17 óra között házhoz szállítja saját Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

4.3. A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

4.4. Fizetési lehetőségek: postai utánvét, vagy előre átutalás. Előre átutalás esetén a csomagot csak akkor adjuk át kiszállításra a kézbesítőnek, amennyiben az általunk visszaigazolt pontos összeg beérkezett a bankszámlánkra.

4.5. Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Sérülésmentes, bontatlan, eredeti szállítmánynak csak az minősül, ami a Szolgáltató (Alba Autó Alkatrész Kft. webshop) által alkalmazott biztonsági szalaggal van ellátva. Amennyiben az Ügyfél bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.

4.7. Magyarországon kívüli szállítási cím esetén külön egyeztetés szükséges, amellyel kapcsolatban kollégáink jelentkezni fognak a megrendelést követően.

4.8. Hibás rendelés esetén nem áll módunkban szállítási díjat vissza fizetni.

4.9. A vevő jogosult a megrendelést követően 14 napig, de még a kiszállítást megelőzően is a vásárlástól elállni, amit egy nyilatkozatmintán tehet meg: A nyilatkozat mintának az alábbiakat kell tartalmaznia: 45/2014 2. mellék
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett:1
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

Az elállást megteheti emailben, írásban levélként.

4.99 A vevő élhet panasszal, amit megtehet telefon, írásban, emailben ilyenkor minden esetben jegyzőkönyvet veszünk fel. Amennyiben a vevő kifogással él ezt jelezheti a Fejér Megyei Békéltető Testületnél ami 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. alatt található.

4.10. Azokat a termékeket, amiket nem tudunk össze csomagolni pl karosszéria elemek, kipufogók, nagy vagy különleges terjedelmű termékek stb. csak külön csomagokként tudjuk feladni. Ahány csomag keletkezik annyi szállítási díjat kell megfizetni, természetesen lehetőségeinkhez képest megpróbálunk minden terméket össze csomagolni egy dobozba, hogy ezzel is csökkentsük a költségeit.

Vevő az áru átvételét követő 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik kivéve bizonyos egyedi termékekre, amennyiben a termék sértetlenül, nem beépítve érkezik vissza az eladóhoz. Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles előzetesen, a visszaküldést megelőzően e-mailben, info@alkatreszdiszkont.hu címen jelezni a megrendelés számának megjelölésével.

4.11 Egyedi termékek.
Minden olyan termék, ami nincs raktáron és legyártása akár több napot vesz igénybe, gyári alkatrészek, kifejezetten az ügyfél részére megrendelt, legyártott termék Egyedi terméknek minősül. Bizonyos egyedi, kifejezetten az ügyfél részére rendelt termék esetén nincs lehetőség elállásra vagy értékcsökkentett elállás van, kevesebb nap az elállási idő stb. Rendelés előtt kérjük tájékozódjon!

4.12
Vásárlástól való elállás esetén az Alba Autó Alkatrész Kft. köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni amennyiben a megrendelt termék vissza érkezik a megadott határidig. A visszatérítési kötelezettség vonatkozik a termék vevőhöz szállításának költségére is, a visszajuttatás azonban a vevő költségére történik.

Az Alba Autó Alkatrész Kft. kizárólag sérülésmentes, bizonyos Egyedi termékeknél hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. A csomagolás bontatlanságát a Alba Autó Alkatrész Kft. nem követeli meg. A hiányos, megrongált, beépített, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza.

A vásárlástól való elálláskor a Alba Autó Alkatrész Kft. kérheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését.

Amennyiben a rendeléstől való elállás esetén a termék technikai vizsgálatára kerülne sor, a Alba Autó Alkatrész Kft. megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a visszatérítés. Az erre vonatkozó határidő a terméken végzett technikai diagnózis gyorsaságától függ, maximum 14 nap.

Az áru visszaküldése esetén a visszafizetés banki átutalással történik, amelyhez feltétlen szükségesek az ügyfél banki adatai.


5. Garancia, szavatosság

Az Alba Autó Alkatrész Kft nem vállal Garanciát illetve Szavatosságot semmilyen általa forgalmazott termékre.
5.1.Minden általunk forgalmazott termékre érvényes a Gyártó által meghatározott szavatosság, jótállás, garancia. :

A garanciális jegyzőkönyvhöz csatolandó különálló készülékek, beépítő szettek, 10000ft-ot meghaladó termékhez tartozó garanciajegy, alkatrészek esetén a beszerelő szakműhely számlája, illetve a hibát megállapító műhely szakvéleménye.

A fentiek hiányában a garanciára vagy jótállásra vonatkozó igényt nem áll módunkban befogadni.

Figyelem, a szavatosság és jótállás nem vonatkozik, vagy csak részben vonatkozik a terméken külső károkozásból bekövetkezett kár (például baleset, nyomódás, égés, áramingadozás, túlfeszültség, más alkatrész rendellenes működése miatti rongálódás, rendellenes kopás), továbbá a gyártói speciális előírásoknak nem megfelelő használat vagy üzembe helyezés vagy a készülék helytelen, káros körülmények közötti tárolása esetén.

Az alkatrészek jótállása kizárólag az adott alkatrészre vonatkozik, nem terjed ki a munkadíjra és egyéb költségekre.

Az igények elbírálását a gyártó vagy az importőr végzi, ennek ideje 3 munkanap és 4 hét között ingadozik a termék gyártójától és jellegétől függően.

A pozitív elbírálás után a vevő igényének megfelelően a terméket azonosra, vagy azzal megegyező használati értékűre kicseréljük.

5.2. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 45/2014 /3 számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

6. Egyebek

6.1. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

6.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

6.3. A Szolgáltató az Ügyfelek által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató az Ügyfelek adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el.

6.4. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit bármikor módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

6.5. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek - értékhatártól függően - a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.
Adatvédelem
A www.alkatreszdiszkont.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

1. Az adatkezelő

Az adatok kezelője a Alba Autó Alkatrész Kft. (székhely: 8143 Sárszentmihály, Lombi u. 10., A Cég statisztikai számjele: 14794241-4531-113-07 A Cég adószáma: 14794241-2-07)

2. A kezelt adatok köre

A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal. A weboldal bejelentkezés esetén session ID-t küld, ami az oldal elhagyásakor automatikusan törlődik.

Az adatkezelő a honlap bejelentkezést igénylő szolgáltatásainak használatához kezeli a felhasználó e-mail címét, jelszavát és felhasználónevét. A születési év, az irányítószám, a foglalkozásra, munkavégzésre és a végzettségre vonatkozó adatok megadása opcionális, a szolgáltatás ezen adatok megadása nélkül is igénybe vehető.

A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

3. Az adatkezelés célja

Az adatkezelés, a weboldal szolgáltatásait igénybe vevő regisztrált felhasználók, valamint és az adatkezelő közötti folyamatos kapcsolatot és a közvélemény kutatást szolgálja.

A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

A www.alkatreszdiszkont.hu a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez és saját kutatás, statisztika készítéséhez használja fel. Az ezekről készült kimutatások publikálása csak olyan formában történik, amely nem alkalmas az egyes felhasználók egyedi beazonosítására.

4. Az adatkezelés időtartama

A session ID-k a weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek

A regisztráció során megadott személyes adatokat a felhasználó kezdeményezésére törli az adatkezelő, valamint akkor, ha a szolgáltatás megszűnik.
A www.alkatreszdiszkont.hu nem vállalja a felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

5. Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.

Személyes adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

6. A felhasználók személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogai, az adattörlés

A második pontban megjelölt adatok megadásáról a felhasználók döntenek. Az adatkezelés jogalapja a felhasználók önkéntes hozzájárulása.

Személyes adataik kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő postai címén (8000 Székesfehérvár, Budai út 304.), illetve a info@alkatreszdiszkont.hu e-mail címen kérhető.

Ugyanezeken az elérhetőségeken kezdeményezheti a felhasználó személyes adatainak helyesbítését és törlését is.

A honlap szolgáltatásainak nem megfelelő igénybevétele esetén, valamint a felhasználó saját kérésére a hozzá tartozó adatokat töröljük. A törlésre a törlési igény megkezdésétől számított következő munkanapot követő 24 órán belül kerül sor.

7. Adatbiztonsági intézkedések

Cégünk a személyes adatokat az Dialóg Interaktív Kft. szervererein tárolja, amelyek 24 órás személyi őrzéssel védettek, és a magyarországi internet gerinchálózaton találhatóak.

8. Jogérvényesítési lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a www.alkatreszdiszkont.hu tulajdonosa megsértette személyes adatok védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú - személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló; illetve az 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - törvényt vettük alapul.

Folytatás
 Bejelentkezés
Üdvözlöm!

E-mail cím:
JelszóRegisztráció

Jelszó emlékeztető
 Legkedveltebb termékek
01.SELENIA 20K ALFA ROMEO 10W40 5L
02.SELENIA WR DIESEL 5W40 5L
03.Gyertya szett Alfa Romeo 145, 146, 147, 156, 166, GT, GTV Spider
 Újdonságok
Spirálrugó szett sport Alfa 159 2,4 SW
Spirálrugó szett sport Alfa 159 2,4 SW
55.900Ft
 Vélemények a termékről
Vezérlés szett és vízpumpa Alfa 147, 156, 159, GT, Giulietta, Bravo, Freemont 1.9JTDM, 2.0JTDM
_ul__li__strong-
__a href="http-
://www.omegacon-
stellation.com.-
c ..

1 az 5 csillagból!
 

E-mail: | Budapest: Tel:30-619-4243 | Székesfehérvár Tel:30-820-4604

Alba Auto Alkatrész Kft - 2011 © Minden jog fenntartva